۱۰ پاسخ

سلام غذای کمکی براش شروع کردی؟؟سعی کن بیشتر بهش شیر بدی و غذای کمکی هم خیلی به وزن گیریش کمک میکنه

مامانا عزیز مشکل من اینه اشتها نداره چکارکنم

قطره زیتوکید صبح وعصر۱۵قطره بده

عزیزم شما میگی اشتها نداره. پس شربت زینک سولفات روزی ۲ سی سی بده بزار اشتهاش بازشه. شایدم نخوردنش از رفلاکس باشه. ک در اونصورت با خوردن داروهای معده شاید ی خرده اشتها پیدا کنه.

سلام عزیزم
غذای کمکی شروع کن بده بهش
سویق تهیه کن
من باوجود اینکه پسرم ۳۲۰۰ بود شش ماهگی ۷۲۰۰ الان میگم وزنش کمه با اینکه تغذیش خوبه فقط تحرکش خیلی زیاده
بهش کلی چیزای مقوی میدم
سویقم براش سفارش دادم براش

سویق کودک بخر بریز تو سوپ و اش بهش بده ،لعاب برنج هم خوبه درست چاق کننده است

عزیزم بهش شیرخشک بدین

سلام بهش سرلاک بده .شیر خودتون یا شیرخشک و بیسکوییت مادر قاطی کن بده. خرما له کن بده بدون پوست .جوانه گندم و جودوسر جو پرک و بلغور گندم بده بهش .انواع پوره ها رو بده .حریره بادوم بده با شیره

سلام دکتر به پسرم روغن ام سی تی داد داخل غذاش بریزم گفت وزن میگیره

عزیزم باید شیر کمکی بدی به دخترت پسر منم همینطور بود دکتر از 2 ماهگی گفت باید شیر کمکی بدی