۱۰ پاسخ

خوب سینه ات بدوش سنگین باشه نمیگیره و اگه سرسینه نداری باکمک سرنگ باریکش کن تابتونه بخوره وقتی خیلی گرسنه اش هست بهش نده یکم شیربده بهش از اون حالت حریص بودن وعصبانیت دراومداون سینه که نمیخوره بهش بده من همین مشکل داشتم دکتراین راهنمایی کردبهم خداراشکرگرفت انشاالله کوچولوی شمام میگیره ... صبوری میخوادزودناامیدنشو

سنكين شده نميخورتش ، برا منم همين بود دادم همسرم تمام سينه رو خالي كرد ريخت بيرون وقتي سبك شد خورد،

عزیزدلم گاهی وقتا گوش سمت همون سینه درد میکنه و ما متوجه نمیشیم ک بچه گوش درد داره ک جیغ میزنه

سلام من این مشکل با سینه چپم دارم پسرم نمیخوره.یه بالشت بزار برعکس بخوابونش.
من بالشت شیردهی دارم بعضی وقتا جواب میده

تامیتونی بدوش جون سنگین نمیتونه بخورش

تو خواب بهش بده

علت هاي نخوردن سينه كم شيري، سنگيني يا نداستن سر سينه اس

همون جوری که داره سینه سمت چپ رو میخوره اون یکی رو دهنش کن بر نگردن

اگه یکیشو میخوره شاید اونی که نمیخوره طعمش بدو بدمزه شده

وقتی خوابه بده بهش