۷ پاسخ

بعضی ها که دایه مهربان ترازمادرمیشنو اصلا درک نمیکنم خب طفلی میگه به دلایلی نمیتونم بدم شما چرا بااین حرفاتون ناراحتش میکنین.مامانی بنظرم اول شیشه شیربده اگه نخوردم سرشوشیرین کن سعی کن توطول روز شیشه بدی وکمترسینتو بدی وبااین روال تاعادت کنه به شیشه وسینتو فراموش کنه.

من راهکار بلد نیستم چون‌منم هرکاری کردم بچم ن پستونک گرفت ن شیشه..
الان از هر دو ب عنوان‌دندون گیر استفاده میکنه...😂
اول ببین شیشه میگیره ک بخوای از شیر بگیریش؟
شاید کلا شیشه نگرفت...😑

وای نههه شیرخشک خیلی سخته هیییج دلیلی نیار بده بابا ما که شیرخشکین بچه هامون پدرمون دراومده

اگه الان شیر خشک بگیره خوبه اگه شیشه بگیره به مرور دیگه سینتو نمیگیره
من هرکاری میکنم شیشه نمیگیره😒

عزیزم بریز تو شیشه بهش بده اگه نخورد سرشیشه رو شیرین کن با آب قند بده دهنش...

۸ماه خیلی زوده.حتما دلیلت خیلی محکم.شوهرتون مخالف نیست

گناه داره از شیذ نگیر