۱۱ پاسخ

هیجی نمیشه عزیزم‌نگران نباشه به این ضربه ها باید عادت کنی

عزیز نگران نباش بچه ها قتی خودشون یه بلایی سرشون میاد هیچیشون نمیشه پس منم اوایل در طور روز هزار بار میافتاد

پیشنهاد میکنم براش محافظ سر بخری خییییلی خوبه من از اینستا سفارش دادم اورد جلو در عین کوله پشتی میندازی دوش بچه اگه بیوفته انگار افتاده رو بالش هیچیش نمیشه

هیچی نمیشه عزیزم ان شاالله
بچه تا بخواد راه بره بارها میخوره زمین

نه چیزی نیست حالا اوله به زمین خوردنه

سلام عزیزم نه مورد نداره

اشکال نداره پسره منم امروز باسر محکم خورد زمین ولی ببین خداای نکرده استفراغ نکنه و اگه کرد ببرش دکتر

سلام گلم، فقط حواست بهش باشه، حالتاش طبیعی باشه، انشالله طوریش نمیشه

ن ان شاء الله ک چیزی نیس، نگران نباش ولی اگه حرکات غیر عادی ازش دیدی ببرش بیمارستان

سلام نگران نباش براش این الکرسی بخون بهش فوت کن ان شاالله که چیزی نیست

اشکال نداره گلم ولی هوشیاربخواب امشب هرازگاهی ی نگاهی بهش بنداز