۱۱ پاسخ

سه ماه اول ممنوعه حالا باز خودتون‌میدونید

اره عزیزم خطرناکه مخصوصا سه ماه اول بارداری چون جنین هنوز جاش محکم نیس
خیلی خیلیییی کم سکس داشته باشین طوری ک به شکمت و رحمت فشار نیاد

اگه لکه بینی ندارینو دکتر منع نکرده با احتیاط اشکال نداره

ربطی به شکم نداره اصلا یعنی چی. سه ماهه اول خطر داره. و سه ماهه اخر ممکن باعث پارگی کیسه اببشه به رحم به خاطر انقباضی که میشه فشار بیاد و به جفت اسیب بزنه. باعث عفونت بشه و خیلی چیزا دیگ.

وا چه ربطی به بالا اومدن شکم داره؟ اتفاقا باید با قبل فرق داشته باشه سه ماهه اول خیلی مهمه حتما اول این که در این مورد با دکترت مشورت کن، دوم این که خیلیا رابطه رو تو سه ماه اول منع میکنن و سوم اگر منع رابطه هم نباشه مجازش هفته ایی یک بار با دخول و تایم کم و آروم

سلام واقعا چجوری استرس نمیگیری ۳ ماه اول خیلی مهمه باید رعایت کنین مردا زیاد اطلاعات ندارن برا همین نمدونن شما باید حسابی بهش توضیح بدی درمورد بارداری و خطراتش

به نظرم به بالا اومدن شکم مربوط نیست. اتفاقا سه ماهه اول میگن خیلی باید احتیاط کرد.

دکتر من گفت اصلا نداشته باش
۶ هفته هستم
فکر میکنم اگه نداشته باشی بهتره

سلام...مشکل یا خطری نداره..اما باید از پوزیشن مناسب استفاده کنید و رابطه شما خشن نباشه

اینو دکترمیگه ولی خب خطر داره

سلام دکتر به من گفته ۳ماهه اول اصلا رابطه نداشته باش