۶ پاسخ

سلام عزیزم دکتر ب من گفت اگه زردی بچه تا یک ماه نرفت باید ی ازمایش خون بدی ک علت رو بفهمیم و بدونیم ک خطرناک یا بی خطره سعی کن گرمیم نخوری فعلا تا کامل از بین بره مخصوصا تخم مرغ و روغن محلی خیلی گرم

سلام پسر من تا ۲ماهگیش زرد بود ۳۵روزگی آزمایش تیرویید براش تکرار کردیم ک خداروشکر مشکلی نداشت دکتر گفت بیشتر از ۳ماه نباید زردی طول بکشه باید کلا از چشم و صورتش بره

تا چهل روز بمون اگه خوب نشد مجددا ببر دکتر واسه پسر من بعد ۴۰روز خوب شد

پسرمنم چشماش زرده ولی خودش میره نگران نباش

اکه آزمایشش کم بوده پس نگران نباش خودش کم کم از بین میره ..بچه منم همینطور بود تا مدتها چشمش زرد بود

بهش داروی خنکی بده خوب میشه