۶ پاسخ

خدانگهداره بهترین راه خوردن غذاها با طبع سرد هست و طبع گرم مثل خرما پسته گردو گوشت گوسفند نخورین شما هم قبل اقدام کردن تا دو ماه لبنیات کم نمک به خصوص پنیر و ماست بخورین

چقدر عجله داری.معلومه خدارو شکر بچتون خابش عالیه اذیت نمیکنه که بفکر دومی افتادین

عزیزم جنسیت دست خداست واینکه غذاهایی باطبع سرد اینا کارساز نیست من خودم تو پسرم انقدر چیزها باطبع سرد خوردم یعنی ویارم یجوری بود که غذاهایی باطبع سرد دوست داشتم ولی خدا بهم یه پسردادو لی جاریم برعکس من ولی دختر دارشد

پسر من با من کاری کرد که اسم بچه دارشدن میاد تنم میلرزه

اون پسری که توی هشت ماهگیش به شما اجازه ی فکر کردن به دختر آوردنو میده باید دستشو بوسید آقارو🥰😍☺
دختر میخوای چیکار اینو بزار رو سرت

ایشالله هرچی خدابهتون میده سالم باشه