۷ پاسخ

سلام عزیزم استامینوفن دو برابر وزنش بهش بده ۴ساعتی، لباسشو کم کن تبشو مرتب چک کن اگه ۳۷/۸ بالاتر رفت پاشویش کن با آب ولرم. فعلا امشب اینکاراو انجام بده صبح حتما ببرش دکتر

اگه حالت استفراغ داره احتمالا سرماخورده گلوش اذیتش میکنه. واسه تب بهش استامینوفن بده هر 4 ساعت دوبرابر وزنش مثلا اگه 7 کیلوء 14 قطره. موقت امشب اینکارو بکن تبش بالاتر نره فردا ببر دکتر. مرتب سینتو بذار دهنش ک شیر بخوره.. شیر گرم گلوشو باز میکنه یکم منم پسرم اینجوری شد فکر کردم چیزی پریده تو گلوش میخواد خفه شه دور از جونش اما مامانم گفت سرماخورده گلوش التهاب داره ک حالت استفراغ داره

سلام گلم هرساعت دست وپاش روبشور

قطره بهش بده بدنشو سرد نکه دا. تا دماش بیوفته فعلانم هیچی بهش نده

بیدارش کن یه کم بدنشو با آب ولرم سعی کن دماشو بیاری پایین ای خیلی بده هم تب هم بالا آوردن خدایی نکرده منحر به تشنج میشه

برای تبش قطره استا بده ولی بهش شیر نده اکه میخواد بالا بیاره

سلام دخترمنم تب داره قطره هم بالا میاره دکتر شربت تایلوفن داده بسختی خورد خدارو شکر الان اومد پایین