۳ پاسخ

این سوال من هم هست.بچه من خیلی شیر میخوره و شیر خودم کم میاد و چپ و راست شیر خشک میخواد.طبیعیه؟

شیر خشک چه ضرری داره کلی ویتامین توشه منم در کنار شیر خودم شیر خشک میدم ولی نه همیشه هر موقع جایی کار داشته باشم نباشم

سلام عزیزم
عذاب وجدان برای چی مگه شیر خشک چشه
پسره من تا ۲۰ روزگی برای زردیش نباید شیر منو میخورد و باید شیر خشک میخورد
الانم با اینکه شیرم خداروشکر خیلی خوب و زیاده ولی شبها برای خواب عمیق باید شیر خشک بدم
شیر خشک هم غذای کاملی هستش
اصلا عذاب نداره هم شیر خودت رو بده هم شیر خشک برار بچه جون بگیره بابا❤️