۶ پاسخ

پسر منم جند روزي اينجوري بود،شب ميخوابيد تا صبح صبحك به زور بهش ٦٠ سي سي شير ميدادم
نميدونم چرا اينجوري ميشن،من براش مولتي ويتامين گرفتم ميخوره بهتره البته دكترش داده بنظرم يه دكتر ببر بهش بگو حتمأ راهي داره براش.

یعنی نصف شب هم سینه رو نمیگیره.اگه میگیره حتی اگه کم هم میخوره یکی دوبار بش بدین تا عادتش بشه.دختر منم خودش برا شیر پا نمیشه آلارم می‌زارم دوسه ساعت یکبار شیرش میدم خیلی نمیخوره ولی خیالم راحته گرسنه نیس🤕

دخترمنم چندین ماه اینطوری شده .والا دکتر و دارو هم جواب نداد تا صب ساعت ده میگیره میخابه خانوم .خیلی هم لاغر و ریزه

وای دخترمنم دیشب ک خوابیده هرکار کردم شیر نخورده تا الان😭

کاش میبردین دکتر شما ک انقد نگرانید. ممکنه از دندون درآوردن هم باشه این کم اشتهایی.لثه هاشو دیدین ک ورم داره یا ن

دقیقااا سوال منم بود الان نوشتم دخترم شدیدااا کم شیر میخوره😢