۴ پاسخ

اه خیلی شیر خشک بده
منم بچم بعد دو روز الان تازه کار کرده
از وقتی شیر خشک میدم اینطوری شده
تو همینجا دیدم نوشته بود یه دره روغن زیتون به مقعد بزنین
که دیشب زدم

ممکنه مدفوع توی روده ش باشه ولی نتونه بیرون بیاد. یه گوش پاک کن از این نازکها بردار قسمت پنبه دارش رو حسابی وازلین یا پماد آد بمال. بعد قسمت پنبه ای رو داخل مقعد کن. اگه مدفوع گیر کرده باشه شکمش کار میکنه

ممکنه ربطی هم به شیر خشک نداشته باشه چون من شیر خودمو از اول بهش دادم هر سه چهار روز یه بار دلش کار میکنه یواش یواش بدنشون تغییر میکنه تا ده روز طبیعیه خودتون غذای آبکی بخور مثل سوپ و آبگوشت اگه تا ده روز کار نکرد شیاف گلیسیرین بزار

سلام تا یه هفته ده روز عیبی نداره