۳ پاسخ

سلام بنده کارشناس تغذیه کودکان هستم حتما بهتون پیشنهاد میکنم برنامه غذایی برای فرزندتون بگیرید از اونجایی که بچه ها معده حساسی دارن و کوچیک ترین اشتباه یا کمبود در وعده غذایی فرزندتون عواقب جبران ناپذیری مانند کاهش وزن کوتاهی قد و کم‌خونی اورا به همراه دارد برنامه غذایی هر کودک با توجه به سن، قد، وزن و حساسیت غذایی کودک و... مختص به خودش نوشته می‌شود در صورت تمایل به من اطلاع دهید

شما اللن میتونی عدسی بدی فرنی و حریره بادام و فندق و زرده تخم مرغ
ماه بعد پنیروگردو و نون
کره مربا و نون
حلیم
اضاف کنی ب صبحانه

فرنی
حریره
سرلاک
زرده تخم مرغ یا تخم بلدرچین