۱۰ پاسخ

من سونو ازاد۱۹۰شد

آزمایش غربارگری دومم ۴۵۰شد سنو هم فردا میرم شنیدم ۳۰۰و خورده ای هستش.اولی هم ۳۷۰شده بود

😞واااا چ خبره مگه ؟؟ غربالگری اولیت مشکلی داشته ؟؟
من ک هم ازمایش خون دادم هم ازمایش قندباهم ۷۰ هزار شدن .. سوموآنومالی هم دادم ۱۸۰ تومن شد

اره سنو منم شد ۳۶۰ تومن ازاد

اره عزیزم هزینه ها بالاس اگه بیمه تکمیلی داری برو جایی که ویزیت انلاین باشه

سونو هم همین قیمت میشه دیگه برا منم همین قیمت شد

اگه منظورت همون سونو انومالیه مال من ازاد شد ۳۱۰ تومن

آنومالی من پرسیدم گفت ۳۵۰ آزاد بستگی داره کجا بری

میگن اگه سونوی اول حتی ی درصد مشکل داشته باشه میفرستن ازمایش مال من خداروشکر خوب بود و ازمایش گفتن نمیخواد و فقط سونو رفتمو شد۲۱۰ تومن

ازمایش خون چقد زیاده...به من گفتن 80
ولی سنو 360