۳ پاسخ

وزن گیریش که خیلی خوبه. منم دخترم وزن تولدش ۳۲۰۰ بود و همین مشکل رفلاکس رو داشت بعد لز یک ماه هم دوباره وزنش ۳۲۰۰ بود. خدا رو شکر تحت نظر پزشکش مشکلش خل شد و الان وزنش نرمال شده

عزیزم وزن گیریش عالیه.چرا میگی کمه

عزیزم درمورد سوالت ،چرا با دکتر مشورت نمیکنی؟درمورد استرسی که داری باید بگم من کاملا درکت میکنم چون منم همش نگران سلامتی و رشد پسرم هستم ولی سعی کن اروم باشی ماها بزرگ شدیم بچهامونم به سلامتی بزرگ میشن،برا خودشون خانم میشن اقا میشن،الان چیزی که داری میگی هم قابل حل هست هم خدارو شکر چیز حادی نیست ،یکم سعی کن ارامش به خودت بدی ،سلامتی روحی و جسمیت خیلی مهمه💜💜💜