۵ پاسخ

كم نيس عزيزم وزنش خوبه

از بازار هفته به هفته بارداری رو نصب کن هم وزن بچه رو تو همه هفته ها میده و هم غذای مناسب با اون هفته رو

منم همین اندازه بود پیش خودم گفتم کمه ولی اصلا نگران نباش ان شاالله سالم باشن، من بچه دیدم 2400 دنیا اومده الان ماشالله تپل و هیکلی
الان هرروز شیر و سویق زیاد بخورین خیلی خوبه، بستنی ومغزیجات و گوشت کبابی و دلستر اینا مرتب بخور

من ۳۱ هفته‌ رفتم ۱۵۰۰ بود
دیروز هم رفتم در هفته ۳۷ هفته ۲۶۰۰ بود

سلام نه پسرمنم توسونو سی ودو هفته رفتم وزنش همین حدودا بود به دنیا اومد وزنش خوب بود خداروشکر