۴ پاسخ

اگه فشارتم رفت بالاحتماچک کن مسمومیت بارداریه

مواظب باش به خاطره دفع پروتئین فشارت نره بالا منم پروتئین دفع میکردم تو بارداریم همش ورم داشتم و فشارم بالا بود با دکترت حتما درمیون بزار

عزیزم نترس من رفتم فشارمو گرفت گفت برو ازمایش بره احتما دفع پروتیین داری دکترم ازمایش دادم دیروز منفی بود خدهروشکر.اولا که به حرف دکتر گوش کن نه درمانگاه. دوما برا اینکه ارامش داشته باشی واسترس نداشته باشی برو ی ازمایش ادرار دفع پروتیین بده من دیروز آزاد دادم ۸ هزار تومن شد.راه حلت اینه

یعنی چی دکتر چیزی نگفت ازمایش و دید و چیزی نگفت ؟ دفع پروتیین خطرناکه باید ببینه اگه کمه دارو بده اگه زیاده همین الان بری سزارین شی