۵ پاسخ

از داروخونه گلیسیرین و سرنگ ۱ سی سی بگیرین بدون سوزنش از مقعد ۱ سی سی براش شیاف کنین شکمش سریع کار میکنه روزی سه بارم میتونین اینکارو براش انجام بدین هیچ مشکلی نداره دکتر پسرم راهنمایی کردن

عزیزم ترنجین چند قطره بهش بده

بچه اول من ده روز شکمش کار نکرد طوریش نمیشه اما یکم فقط زور میزنه ولی من بردمش دکتر یه شیاف بهش داد تا گذاشتم کارکرد شکمش

وای منم این مشکلو با پسرم دارم هر کارم میکنم خوب نمیشه،
یکم روغن گلیسیرین یا روغن زیتون اندازه نیم سی سی یا کمتر با سرنگ بکش بزن تو مقعدش سریع پی پی میکنه

عزیزم طبیعیه تا سه روز.توپول میشه.چن وقتشه