۳ پاسخ

سلام عزیزم پسرکوچولومنم ازصبح که ازخواب بیدارمیشم تاشب که بخابم ماشالایه ریزتکون میخوره گاهی میترسم ازشدت حرکاتش🤣پرجنب وجوشن

منم هم هفته شمام همینطور هستم کلا بچه ی من یک هفته در میون تکوناش قوی و ضعیف میشه

چی بگم احساس پارگی دارم از بس که من لگد خوردمو تکون داده خودشو 😑
برای من ازاول شیطون بود .
امروز درمانگاه بهم گف اگر فکر میکنی بچت خیلی به تلاطعم افتاده برو بیمارستان ی نوار قلب بگیر ولی من نمیرم چون بار اولش نیست ک داره اینجوری میکنه .
من وقتی راه میرم کار میکنم خیلی ارومه ولی میخوابمو میشینم شیطونی هاش شروع میشه .
دیشب انقد تکون میخورد گفتم دیگ داره دلمو پاره میکنه پیش پیش میکردم ک بخوابه😐