۶ پاسخ

استراحت کن چون ممکنه بیاد پایین تر برا من آن‌ تی 39 بود ولی چون کمردرد لکه دارم دکتر گفت ببینم آنومالی چطوره شاید اومده پایین

سلام منم انومالی ۳۱ بودم دکترم گفت محدودیتی نداره طولش هم نرماله فقط سنگین بلند نکن و پله بالا پایین نکن! الانم فعالیتامو دارم پیاده روی هم دارم خدا رو شکر مشکلی ندارم خودتو نگران نکن

سلام عزیزم اصلا کار سنگین نکن و راه نرو پیاده روی نکن بیشتر استراحت کن وقتی هم که دراز میکشی پاهاتو‌ بده بالا یا بزار روی مبل اینجوری بهتره گلم

باید استراحت کنی. کاریش نمیشه کرد

سلام عزیزم اصلا نگران نشو و استرس نگیر فقط سعی کن کار سنگین نکنی و زیاد پیاده روی و ... نکنی

خیلی استراحت کن.مواظب باش پایین ترنشه.زیر۳۰خطرناکه