۱۰ پاسخ

والا دکترمن ک گف مشکل نداره گفتم از کاندوم استفاده کنم گف ن لازم نیس ولی اینجا همه میگن دهانه رحمو شل میکنهو باعث عفونت میشه

دکترم به من گفته نکن
اصلا
الان چند وقت اصلا رابطه نداریم ولی بهتره ریخته نشه داخل

اگه دکتر ممنوع نکرده مشکلی نداره،منی نباید وارد واژن شود چون باعث عفونت میشود

معمولادمیگن جلوگیری کنید بهتره چون باعث عفونت مسشه و امکان ابنکه دهانه رحم نرم بشه زیاده

سلام عزیزم نزدیکی مشکلی نداره اگر منع پزشکی ندارید

منی نباید داخل ریخته بشه باعث عفونت میشه و مشکلات دیگه...

نباید ریخته شه دختر

دکتر به من نگفت نباید بریزه داخل ، چون ترکیبات منی باعث انقباض رحم و واژن میشه .

سلام نه ولی اگه لکه بینی داری نزدیکی نکن

سلام نه مشکلی نداره