۴ پاسخ

عزيزم بايد بصورت نيمه نشسته بهش شير بدي هم برا رفلاكس هم براي اينكه ميپره تو گلوش و دفعات شير دهي و بيشتر و تايم شو كمتر كن

سلام آره شیشه شیر چیکو سایز کوچیکش قطره چکونیه و اینکه شیر خشکم ببلاک ای آر بگیر غلیظه و مخصوص بچه های رفلاکسی عالیه چون یکم غلیظه بچه رفلاکس نمیکنه و شیرش نمیاد بالا

زیادی گشنش میشه حول میکنه تند تند میخوره، من برا دخترم سایز صفر یا یه فیلیپس رو گرفته بودم تو گلوش نمیپریدش.

اره برو دارو خونه بگو میدن منم شیرخودمو میدادم دیدم پسرم همیش گریه میکنه زمانی ک شیرخشک میدادم اروم میشد دیگ بهش شیر خشک میدم راحت و ارومه