۶ پاسخ

عزیزم من دکترم گفت آتیه شکم اول سزارین نمیکنه . من از همون اول که پیش دکترم تشکیل پرونده دادم بهش گفتم حتما میخوام سزارین شم دکترمم تو بیمارستان هایی که کار میکنه گفت انجام میده واسم

اره درسته تو شهر ما هم الان بیمارستان خصوصی بسختی سزارین میکنه حتی وقتی طرف مشکل داره و نمیتونه
نمیفهممشون

دقيقا همين شده ديگه سزارين اختياري انجام نميدن مگه اينكه مشكل خاصي باشه ،دكتر من بيمارستان بهمن و خاتم النبيا هست ولي ميگه فقط طبيعي

والا شهر ما جوری تاکید میکنن رو طبیعی ک‌ ماه پیش دخترعموم اینقد زور زد و جیغ زد نتونست طبیعی بیاره عملش نکردن تو شکمش بچش خفه شد و فوت شد😔بیمارستان رو کردن کشتارگاه

اتفاقا بیمارستانای خصوصی بیشتر به سزارین راغب هستن تا طبیعی چون پول بیشتری داره

از لحاظ علمی طبیعی خیلی سالم تره.