۶ پاسخ

عزیزم ممکنه لقاح دیرتر اتفاق افتاده باشه من خودم یک ماه و نیم پریودم با لقاح فرق میکنه
اگه براساس پریودم بود باید‌ الانا دیگه اماده زایمان میبودم ولی زایمانم ۲۹ فروردینه

خب زمان تخمک گذاری رو نمیشه ب طور دقیق تخمین زد برا همی اول با تاریخ پریودی پیش میرن بعد هر بار ک میری سونو متناسب با جنین میگن چند هفتشه منم هر وقت رفتم سونو دو سه روز کم و زباد کردن

آره منم طبق پریودی ۲۸ بودم رفتم سونو گف ۳۰ هفته ای🤨🤨🤨،هم از سونو و هم از دکترم پرسیدم گفت ملاک چیزیه که تو این سونو هستش که بچه چقد رشد کرده

ببخشید گلم وزن جنین چقدر بود؟

سونوی وزن بر اساس اندازه دور شکم بچه و وزنش میگه هفته چقدر

سونو دقیق تره. کلا پزشکا همه با اخرین پریود می‌سنجن. احتمالا قبل پریودت لقاح صورت گرفته