۶ پاسخ

بی بی چک انجام دادین

من خودم واسه بارداری لکه بینی نداشتم فقط علایم‌پریودی داشتم از موعدم که گذشت بیبی گذاشتم هاله انداخت و باردار بودم همه لانه گزینی رو تجربه نمیکنن

عزیزم ربطی ندارم یسری از خانوما هستن ک فقط لک لانه گزینی رو تجربه میکنن...اما یسری هاشون اصلا هیچ لکی ندارن مثه جاریه من ک میگفت من اصلا لک نداشتم فقط ترشح داشتم...شما یه بیبی چک بزن ب امید خدا انشالله ک باردار باشی

عزیزم من برا بچه اولم یه کوچلو خون دیدم لانه گزینی بود. برا این اصلا هیچی ندیدم. بچه ها فرق میکنن.

بله عزیزم چرا ک نه .بیبی چک بزن

من اصلا لک نداشتم اما باردارم! بی بی چک بزن عزیزم