۴ پاسخ

سلام گلم ن ربطی ب سینه ها نداره اصلا.من سینه چپم بزرگ شده ومیگن دختره.اماسونوگرافی میگه پسر.تاریخ دقیق حانلگی هم از اولین روز اخرین پریودت حساب میشه گلم

از روی سنو باید حساب کنی سنو دقیق تره عزیزم بعد حاله سینه بزرگ شدن سینه اصن ربطی به جنسیت نداره

مثلا ۷هفتهروضبدر ۷بکن بعدتقسیمش کن

معمولا از روز اول اخرین پریودیت حساب میشه ولی تو سونوگاهی چند روز اینور اونور میشه من تاریخ رو با سونو حساب میکنم تو سونو سن بچه رو با توجه به اندازه هاش و رشدی که کرده فککنم حساب کنن
تغییرات سینه هم ربطی به جنسیت نداره