۵ پاسخ

به غذا نیست که😂
فقط دوهفته به پشت خوابیدم

عزیزم منم دارم ، استراحت مطلق و شیاف دارم ، انشالاه کن بزودی برطرف میشه

اره گلم من داشتم دکتر وسایل سنگین و نزدیکی واسم منع کرد
و شیاف داده بهم

سلام عزیزم طبق نظر پزشک خودتون عمل کنید ، پزشکتون شیاف پروژسترون بهتون دادن؟
شیاف پروژسترون رو طبق دستور پزشک استفاده کنید و استراحت کنید سعی کنید فقط برای کارهای ضروری بلند شید ، سنگینی اصلا بلند نکن ، کار سنگین ممنوعه، سرویس بهداشتی فرنگی برید ،استراحت و مصرف شیاف رو رعایت کنید هماتوم یا دفع میشه خودش یا جذب.

سلام اتفاقامن داشتم به هماتوم فکرمیکردم که پی ام شمااومد...من دوستم هماتوم داشت باشیاف واستراحت خوب شد