۸ پاسخ

عزیزم من توو شرایط شما باشم سعی میکنم با تذکر محترمانه بگم به بچم هر چیزی ندید ضرر داره و خیلی سفتو سخت مخالفت میکنم....از کنار بچم تکون نمیخورم بچه رو دست کسی نمیدم...
نهایتش اونجا رفتو آمد نمیکنم...سلامتی بچم از هر چیزی مهم تره... دلیلی هم نداره آدم توو این کرونا جایی بره

آدما اگه عقل داشته باشن ی کلمم بگی میفهمن درغیر این صورت خودتم بکشی حالیشون نمیشه
مادرشوهرمن از همون اوایل هروقت میرفتم خونش هی آبجوش نبات و اینا میریخت تو حلق بچم الان دیگه میپرسه آبجوش میخواد نمیخواد
یا خیلی بخواد چیزی بگه میگه ما اون موقعا اینکارو میکردیم دیگه ادامه نمیده

عزیزم این موقع جدی باش بچته،بگو هیچ کس هیچ چیزی به بچم نده،خودم گشنش بشه میدم،من اگه تو جمع بخوان چیزی بدن به شوهرم میگم اگه شب نخوابید دل درد داشت تو بخوابونش،دیگه همه منظورما میفهمن

وقتی دوبار جدی رفتار کنی به خودشون اجازه نمیدن دخالت کنن

مثل من توم هم مادر شوهرم آش میپزه فلفل هم میریزه آب شو به بچه میدم میترسم معده بچه ضرر کنه فلفل

سلام عزیزم معده بچه آسیب می‌بینه خیلی جدی بگید لطفا غیر از غذای خودش بهش چیزی ندید .
و به همسرتون هم بگید اگه قرار باشه هر چیزی به بچه بدن که بخوره کلی آسیب به بچه میرسه و در آینده عواقب زیادی داره حتی یکی دو تامطلب در این مورد براشون بخونید ، بزار خودش با خانوادشون صحبت کنند .

خخخخخ من باشم دادو بیداد راه میندازم بچمم میزنم زیر بغلم میرم خونم 😂😂😂😂

وای امان از خانواده شوهر