۵ پاسخ

سلام عزیزم، بریچ احتمال چرخش داره ولی سفالیک خیلی کم

چهار دست و پا توی خونه راه برو یچه ات میچرخه به احتمال زیاد، توپ پیلاتش بگیر بشبن روش، ورزش های چرخش رو سرچ ‌کن با احتیاط انجام بده

سلام خوب هستین؟ شما هنوزم پیش دکتر موقر مقدم میرین؟ چجوری بوده تا الان؟ میشه بعد از زایمانتون انشالله بیاین برام تعریف کنین! من هم خانوادم هم خانواده شوهرم مخالفن میگن پیش یک دکتر شناس تر برو . ولی اخلاق خانوم دکترو دوست دارم. نگرانم . اگه ادرس پیجتون یا شماره تلفتون رو بدین ممنون میشم. انشالله زایمان راحت و بی دردی رو تجربه کنین😘

منم رفتم گفت بریچ احتمال چرخش گفتن کمه ولی یکی از دوستام بچش بریچ بود رفت برای سزارین وقت بگیره ازش سونو گرفتن دیدن بچه سفالیک شده بهش گفتن باید تا دردش بگیره صبرکنه

خوشبحالت 😬
انشالله بسلامتی عزیزم
من با اینکه بچه سومم باردارم ودودفه زایمان طبیعی داشتم بازم میترسم 😂کاش مال منم تا لحضه آخر نچرخه