۶ پاسخ

عزیز منم 4شنبه هفته پیش ختنه به روش حلقه کردیم امروز حلقش افتاد موقع بی حسی گریه کرد و جیش اولش فعلا راضی هستم إن شاالله بعدش هم خوب باشه

به نظر من سنتی خیلی بهتره و خطر عفونت‌ کمتره زودتر هم خوب میشه

حلقه روش خوبی هست پسر منم سر ۶ روز حلقه اش افتاد بعد وقتی اولین جیش رو که کرد تتراساکلین مرتب بزن بهش و از روز سوم به مدت ده دقیق بزارش داخل آب

من اتفاقا همین هشت روز پیش ختنه اش کردم به روش ختنه امروز حلقه اش افتاد. فقط وقتی بهش بی حسی زدن گریه کرد و بعدش ک اومدیم خونه قنداقش کردم که پاهاش و تکون نده و بهش استامینیوفن دادم

من حلقه انجام دادم ۶روزه خوب شد و خیلی راضی بودم

بچه فقط موقع بی حسی زدن گریه میکنه وجیش اولش بعدش دارو ک بهش بدی اصلا دردو حس نمیکنه تا یک هفته هم خوب میشه زخمش