۵ پاسخ

عزیزم عناب خیلی خوبه خودت بخور یکم یه کوچولوام بچکون تو دهنش زردیش از بین میره

با عرق كاسني دست و پاشو بشورين

پسر منم همین بود توی دستگاه بود بعدچند روز دوباره رفت بالا دوباره توی دستگاه گذاشتیم ایندفعه چند شب بیشتر اومد پایین. ببر دکتر یه قرص میده باز میزاری دستگاه . شیر خودتم قطع شد شیر خشک بده به مدت دوروز انشالله میاد پایین

سلام عزیزم دختر منم اینجوری بود هی بالا پایین میشد بردیمش دکتر ی ازمایش ادرار ازش گرفت بعدش عفونت اداری شدید داشت بخاطر همین هی زردیش میرفت بالا

شما هم حتمن به پزشک مراجعه کنین