۵ پاسخ

پسر منم همینطوره البته من از اول سعی کردم میکس ندم ولی نمیخورد یا بعدشم بالا میاورد الانم به دکترش گفتم گفت با نون شروع کن بزار جویدن و قورت دادن یاد بگیره اونم خوب میخوره ولی به محض پریدن تو گلوش کل محتویات معده رو بالا میاره دکتر میگه اینقدر باید عوق بزنن بالا بیاذند تا کامل یاد بگیرند یکسری از بچه ها اینطورن و ربطی به این نداره که میکس یا له شده میدادیم یا نه

خب از شما نباید از ۷ماهگی به بعد سوپو میکس میکردین باید با پشت قاشق له میکردی .کته هم از ۸ ماهگی میتونستی بدی

عزیزم هرجور بهش بدی عادت میکنه اوایل میکس میدادی کافی بود بعد باید همینجور عادی بهش بدی
یکم سختی داره
ولی با ماست گولش بزن شاید بخوره

باید سعی کنی هر دفعه غذاش رو سفت تر درست کنی عزیزم که یاد بگیره تا یک سالگی باید یاد بگیره غذای سفت بخوره

عزیزم فرق میکس با له چیه