۱۹ پاسخ

نترس عزیزم من سه روز پیش سز شدم

سلام
تمام این فکرا طبیعیه منم قبل عمل ازین دست فکرا زیاد داشتم
ولی اصلا نترسید به لحظه ای فکر کنین که بالاخره کوچولویی که این همه وقت تو دلتون بوده رو میبینین و بغل میکنین

سلام گلم ان ساالله بسلامتی زایمان میکنی نگران نباش من برات صلوات میفرستم

منم استرس داشتم بچمو سقت کردم

عزیزم انشالله بسلامتی فارغ میشی استرس به دلت راه نده برات بده آیت الکرسی به خودت بچه بخون برو

نترس عزیزم سزارین که ترس نداره
من قرار بود طبیعی بچم به دنیا بیاد ولی با فیس میومد مجبور شدن سزارینم کنن اخ که چقد راحت شدم وقتی گفتن ببرینش اتاق عمل

همش یه ربع طول کشید صدای دخترمو شنیدم

انشاالله که به سلامت زایمان میکنی...

سلام نترس عزیزم منم فردا میرم برای سزارین 😊😊😊😊

سلام انشالله هردوتون صحیح و سالم برمیگردین نگران نباش واسترس نداشته همون خدایی که تا الان مراقبتون بود ازاین به بعد هست همه چی بسپار بهش

سلام انشاالله به سلامت زایمان کنین و کوچولوتون رو صحیح و سالم بغل بگیرین😊😍🥰

به چیزای خوب فکر کن عزیزدلم
خوشبحالت برای ماهم دعا کن این دو سه ماهم بخیر بگذره
ایشالا بسلامتی زایمان میکنی و نی نی خوشکلتو بغل میکنی فردا
ای جونمممممم

ایشالا ک صحیح سلامت بچه بغل برمیگردی

سلام عزیزم انشالله که چیزی نیست فقط ذکر بگو بعدم این یه فکر منم دقیقا همش همینطوری ام نگران نباش

ممنونم از پاسخگویی همتون عزیزای دلم ایشالله خدا جواب خوبیاتون رو بده

خدا بزرگه ب بعد عمل فک کن ک نی نی خوشگلتو میزارن بغلت

عزیزم ایشالا که هر دو صحیح و سالم میاین بیرون به امید خدا هیچ مشکلی هم نیست شما هم برای ما دعا کن

سلام انشاءالله ب سلامتی بغلش کنید جفتتوتم صحیح و سالم باشید ازاین فکرام نکن

انشاالله با سلامت کامل ودل خوش از اتاق عمل بیاین بیرون خودتو نینیت

ان شاالله ب سلامتی بری و با نی نی جون برگردی خونه