۱۳ پاسخ

مبارک باشه آیدا جون انشااله به سلامت بغل بگیریش 🙂

خوش به حالت عزیزم .مبارکت باشه میشه دعا کنید منم رفتم همه چی واسم عالی باشه .اخه تو شرایط خوبی نیستم.

سلام مامان هومان خوشهال شدم برات من همونی هستم گفت زده بود دختر برات اشتباه گفت برنامه 😄

واي عزيزم چه خوشحال شدم برات يادمه اون روز باهم حرف زديم دوست داشتي پسر شه خداروشكر كه سالمه😍😍😍😍

سلام عزیزم خداروشکر انشالله بسلامتی گل پسرت بغل بگیری گلم😍❤️
انشالللله

خداروشکر. خواهش میکنم منم دعا کنید هفته دیگه آنومالی دارم بیام مثل شما خبر خوب بدم که همه چی خوب بود و بچه ام گل پسره

سلام.به سلامتی .ان شاءالله خوش قدم باشه.
ببخشید آنومالی ۱۸ هفته رفتین؟ حتما باید ناشتا بود؟ من صبح نمیتونم برم .برای عصر میشه؟

سلام عزیزم مبارک باشه انشالله به سلامتی😍😍😍

عزیزم بسلامتی دنیابیاد.شماعلایم بارداریتون چیه اخه من یه دختردارم دوس دارم این یکی پسرشه

ویییی مادر جیگر این آقارو ❤❤🤩 مبارکت باشه عزیز به دل خوش به زودی بیاد بغلت

عزیزم مبارکت باشه ایشالله🌹🌹🌹

خداروشکر عزیزم.... ان شاالله ک صحیح و سالم بغل بگیریش

خداروشکر عزیزم.فقط حواست به طول سرویکس ات باشه ۳۱ نیاز به مراقبت داره.هوای خودتو داشته باش