۹ پاسخ

دخترمنم اینجوریه نمیدونم چکارکنم هی میخوابه توخواب گریه میکنه وقتی هم بیداره صورتشو موهاشو میکشه

اول از همه کاملا مطمئن بشین بادگلو نداشته باشه
هردفعه که پوشکشو تعویض میکنین شکمشو با روغن بادام ماساژ بدین
کلپوره دم کنین در حد دو قاشق غذاخوری بدین بخوره
و وقتی بغلش میکنین به صورت دمر روی دستتون بگیرینش

حتما اگر ختنه نکردی،ببر ختنه کن چون برا پسر بچه ها خیلی موثر هست. آویشن به اضافه نبات که هر دو پودر شده نرم شده الک شده باشه با یکم روغن حیوانی قاطی کن به اندازه یه قاشق چایخوری بدی بهش بخوره سه روز بعد هم تکرار کن.خوب میشه.فقط خفش نکنیا.اگه نمیتونی بده به یه کسی که باتجربه هست بهش بده

خودت بعد هر وعده غذایی دوقاشق عرق نعنا بخور ؛شکم کوچولو رو هم با روغن زیتون چرب کن وقتی به حالتی رسید که خیلی خوابش میومد با یه پارچه کشی حالت قنداق خیلی یواش ببندش خیلی تاثیر داره آروم میشه

پسر منم اینجور بود قطره کولیک اید بهش دادم و روتفلور اما فایده نداشت، الان دارم شربت گرایب میکسچر نرس هارویز میدم عالیه البته ببرین دکتر که تجویز کنن براش

فعلا یه حوله گرم کن بزار روشکمش که آروم شه، شکمشم با روغن زیتون یا بچه ماساژ بده، علاوه بر دارو خودت خیلی مواظب غذات باش لبنیات اصلا نخور حتی کیک و کلوچه که توش شیر هست، حبوبات و ادویه نخور مخصوصا فلفل، سیر و پیازم به هیچ عنوان نخور درواقع غذات آب پز و بدون پیاز و ادویه باشه پسر من که اینجوری خوب شد🙏

کار خاصی نمیتونی انجام بدی فقط باید تحمل کنی دوره اش بگذره این کولیک هس ک تو همه ی بچه ها هس وتا اخر سه ماهگی خوب میشه

من ب دخترم قطره کولیک پد دادم بعد ۵روز خوب خوب شده و دیگ هیچ دارویی ندادم

دختر منم همینجوریه😴😫