۵ پاسخ

عزیزم پسرمنم ۴ماه و۵روزشه دقیقامث بچه خودته خب بچه ماه به ماه هوشیارترمیشه چیزی که میخوری اونم نگاه میکنه من وقتی قاشق میبرم سمت دهنم اونم نگاه میکنه ودهنش بازمیکنه میخوادبخوره ولی من نمیدم چون زودشه طفلک معدش توانایی هضم نداره که کلا کمکی نمیدم بش ازشیرخودمم میخوره همشم میخوادبخوره سیرمیشه ولی میخوادمک بزنه فقط منم پستونک گرفتم براش ژله ای رلحت شدم دیگه

عزیزم شاید گشنشه، تو از کجا میدونی سیر میشه، وقتی زیاد بخورن بالا میارن حتما سیر نمیشه

دختر منم همینه شیکموان 😘اگه وزنش بالای نمودار نیس بزار بخوره

خوشبحالت ما ب زور شیر میدیم به بچمون

خوب شاید واقعا گشنست