۶ پاسخ

دخترمن مشت میکنه تو دهنش اخرم اوق میزنه ب دکترش گفتم گفت طبیعیه درست میشه امیدوارم عادت نکنه اگر بعداز یکسالگی ادامه داشت مساله اضطراب بچه رو باید بررسی کرد ولی تا یکسال طبیعیه

بزرگترها میگن شیر براش کافی نیست گرسنه هس برا همین انگشتش رو میمکه

از مراحل رشدشه طبیعی هستش عزبزم تا یه موقه میخورن بعد ترک میکنن

عزیزم طبیعیه پسر منم میخوره گاهی دوتا دستش رو مشت میکنه میزاره دهنش

بذارعادت کنه گلی
اصلا مهم نیست عزیزم
بااین حرکت آرامش داره
‌ازپستونک خیلی خیلی بهتر و بهداشتی تره
اصلاهم انگشتش تغییروضعیت نمیده نگران نباش

نه بچه ها یه مدت اینکارو میکنن میگن که دستشو کشف کرده و براش جذاب شده پسر منم اینکارو میکرد الان ۴ ماهش شده گاهی وقتا میبره سمت دهنش