۴ پاسخ

سلام بله اول فرنی بعد حریره بادام 10 روز بعد سرلاک برنج و10 روز بعد سوپ سبک و بعد پوره به ترتیب بدبد

با مشورت پزشک میتونی اصولا پایان شش ماهگیه عزیزم من هنوزشروع نکرذم ولی با فرنی میتوتی شروع کنی روز اپل یه قاشق روز دوم دوتا و به همین ترتیب اضافه کن

اره عزیزم با لعاب برنج شروع کن بعد فرنی بعد حریره بادوم از دوقاشق شرو کن کم کم زیادش کن هرکدوم از غذاهارو. دو سه روز پشت سرهم بدید که خدای نکرده حساسیت نکرده باشه

روز اول یه قاشق چایخوری بعد ۲ تا بعد ۴تا بعد ۸ تا بعد هرچقدر میل داره.