۴ پاسخ

سوراخ شدن کیسه ای راحت احساس میشه. اگه با سرفه و یا یه بشین و پاشو لباست خیس شد یا ترشح خون آلود داشتی ممکنه سوراخ شده باشه.اگه این حالت ها رو داشتی حتما برو بیمارستان

عزیزم برو دستشویی کامل مثانت رو خالی کن بعد با دستمال خودتو خیلی خوب خشک کن بعدش یه دستمال خشک یا یه پد به بدنت بگیر یه کم همونطوری که سر دستشویی نشسنی خودتو خم کن دو سه تا سرفه بکن اگه کیسه آب باش به دستمال نشتی میده این راهکار رو تو پیج یک دکتر خوندم

عزیزم حتمابروبیمارستان خدایی نکرده نذارآب کیسه آبت زیادکم شه 100درصدکیسه آبت هست

احساسی نیست که باید ببینی خیسه.