۹ پاسخ

اسپرم تا سه روز در رحم زنده می مونه و
تخمک ۲۴ ساعت
پس هر چه قبل تخمک گذاری باشه احتمال پسر بیشتر
و بعد تخمک گذاری احتمال دختر
ولی زمان دقیق تخمک گذاری قابل اندازه گیری نیست و اکثرا بین دو تا سه روز متغیر هست
پس حتی با کیت تخمک گذاری هم زمان دقیق یعنی یک روز قابل حدس نیست
پس بهتر بود اگر پسر می خواستید بعد از پریود یک شب در میان نزدیکی می داشتید تا روز تخمک گذاری

مامان علی کوچولو میخوام بدونم کسی بوده امتحان کرده باشه وجواب گرفته باشه؟

سلام همش دروغه. من خودم هشتم پریود شدم و ۱۵هم نزدیکی داشتیم و بچم پسره. فقط دست خداست ربطی به این چیزا نداره

من به خاطر جنسیت نه فقط به خاطر اینکه درصد بارداری بزه بالا روز تخمک گذاری اقدام دلشتم یعنی روز ۱۴ دوره پسرشد

من اقدامم دقیقا روز تخمکگذاریم بود و بچم دختره.

سلام
اگر فقط همین یکبار برای اقدام در این زمان انجام دادید، شانس جنسیت پسر 90 درصد به بالاست

عزیزم جنسیت اولا به مرد بستگی داره که کدوم کوروموزومش قوی تره .همه ی اینا یه احتماله که ممکنه پسر یا دختر بشع

عزیزم اینا اصلا ربطی به جنسیت نداره همه خرافاته

به این چیزا دلت را خوش نکن ، جنسیت بچه فقط ازطریق سونو ۱۸ هفته صد در صد درسته