۴ پاسخ

کامنتای بقیه رو ک میبینم یاد اون ضرب المثل معروف افتادم ک میگه وقتی با یه ایرانی درددل میکنی تا ثابت نکنه از شما بدبخت تره ولتون نمیکنه افتادم🤣🤣

والا منم کمردرد دارم خیلی اذیت میشم.. دستو پام همش سر میش از بارداری اینجور شدم ولی کسی نیس بچمو نگه داره برم دکتر شوهرم همش سرکار روزای تعطیل صب تا ظهر هس فقط .. توی شهر غریبم بخاطر کرونا هم میترسم بچمو ببرم با خودم دکتر

من سرم خیلی دردمیکنه،پشت سرم قسمت راستشو تامیزارم زمین دردمیگیره پخش میشه میزنه کل سرم.... تو ۳۰ روز درماه۱۰ روزشو شایداینجوریم،ان شالله خوب بشین

من بعد سقط دومم کمر درد شدم الان 4ساله ک کمر درد شدید دارم دکتر هم رفتم هیچی نشد بقوله شما جدیگرفتم ک الان با ی دختر 10ماهه سر میکنم کمکیهم ندارم