۷ پاسخ

من عزیزم فلج شدم میخام بلندشم له میشم تاپاشم کمر لگن مخصوصا پای چپم درد میکنه

سلام،بدنتون ضعیف شده
من بااینکه۳ماه کامل مکمل وتقویتی خوردم،مثه شمابودم.رفتم آزمایش،دکترگفت همه چی لب مرزه ودوباره تقویتی بهم داد.حواستون باشه سیستم ایمنی بدنتون ضعیف نشه.شایداهن وکلسیم یاویتامین دپایین باشین.

بله اینا همه عوارض زایمان سزارین
اسمش زایمان راحته ولی کم کم تموم عوارضاشو نشون میده سعی کن ورزش نرمش کوتاه و آهسته داشته باشی با روغن گیاهی یا ویکس میتونی پاهاتو مالش بدی

تازه من حس ضعف تو رحمم هم دارم
نمیدونم چطور توصیف کنم
همش حس میکنم دسشوی دارم
فکنم افتادگی رحم گرفتم

منم دقيقا همينطورم،حتي وقتي دراز كشيدم بلند ميشم هم پام درد ميگيره نميدونم دليلش چيه مكمل كلسيم هم ميخورم

منم الان همین دردو دارم
ولی طبیعی بودم

منم دقیقا همینجوری هستم هنوز