۴ پاسخ

منم هفته 17منم اینجوریم راستش علاوه بر پا تموم جونمم کوفتس درد می‌کنه علتشو پرسیدم گفتن جنین از کلسیم و ویتامین مادر تغذیه می‌کنه علت اینه بازم مطمعمن نیستم

منم اینطوریم تو خواب یهو میاد سراغم نمیدونم از چیه

سلام عزیزم پادرد و بدن درد کاملا طبیعیه چون عضلات داره کش میاد و جا برای کوچولو بازتر میشه بدن درد میگیری کوچولوی شیطونتونم از بدن شما تغذیه میکنه و کمبود کلسیم باعث پادرد میشه استخوونا یکم شل میشن کم کم با مصرف قرص مولتی ویتامین بهترمیشید

عزیزم بهتره که هر نوع درد یا مشکلی برات پیش اومد حتما با دکترت مشورت کنی، شاید درد پات از کمبود کلیسیم و ویتامین دی باشه ،اگر نمیخوری حتما برو دکتر که واست تجویز کنه. چون اگه نخوری جنین از ذخایز بدن خودت استفاده میکنه و بدن خودت دچار کمبود میشه.