۷ پاسخ

سلام عزیزم.دقیقااااا مثل دختر شما پسر بنده هم تو ۴ ماهگی منو خیلی اذیت کرد ۴ تا دکتر متفاوت بردم هیچ کدوم جواب خاصی ندهشتن واسم و منم قانع نمیشدم بعدا ها فهمیدم که بیچاره پسرم میخواد شیر بخوره منتهی بخاطر رفلاکس پنهانی که داره اون میخواد سینه رو بگیره همون لحظه ول میکنه بخاطر همینه که شبا تو عالم خوتب سینه رو میگیرن رفلاکس پنهان هم که ما نمیبینیم از معده میاد به بالا تا گلو و دوباره برمیگرده معده و طعم دهنشو کلا زهر میکنه و با اینکه گشنه میشد ولی اصلا نمیتونست بخوره
ببین به جز علائم روز نخوردن علائمی مثل ادامس جویدن هم داره انگار دهنش یه چیزی میخوره و وزن نگرفتن و یا ثابت موندن وزنش.اگه اینارو هم داشته باشه حتنا رفلاکس داره
پسر منم نه شیر میخورد نه شیر خشک هیچی و هیچی پس این مسئله حتما بدون دلیل نمیشه.
من به دکتر بردم و پودر اس امراز داد خیلی خیلی فرق کرد خداروشکر شما هم به یه دکتر فوق تخصص گوارش اطفال ببرید تا مثل من دیر نشه و بچه دیر نشه واسه وزن دهیش.

سلام صبحتون بخیر . دختر منم تقریبا اینجوری شده روزا نسبت به قبلش کمتر شیر میخوره.من فک نمیکنم مسئله ای باشه .‌ اگه وزنشم خوبه نگران نباشین . به نظرم هشیارتر شدن دختر من دل درد داره قبل وقتی دل درد داشت همش مبخورد اما الان خودش نمیخوره مواقعی که دلش درد میکنه ‌ . دختر من بازیگوش شده ول میکنه دور وبرشو نگاه میکنه چون خونه ما شلوغه خواهر بزرگتر داره .الان دقتشون خیلی به محیط بیشتر شده . البته دختر من زیر لثه هاش سفید شده کاملا فک‌کنم تا چهار دندون هم در بیاره و آب دهنش مدام میریزه . شمام یه نگاهی بکنین . یه عزیزی چند شب پیش میگفت بچه ها کلا تو سه اینجوری میشن .

سلام عزیزم صبح بخیر
وای دختر منم همینه😭😭
دختر من دو ماهه اینجوریه نمیدونم دگ چیکار کنم خسته شدم بخدا
تو بیداری که اصلا شیر نمیخوره
تو خواب اونم پنج دقیقه نمیشه

شایدشیرت سنگینه همون یه ذره میخوره سیر میشه

اشکال نداره بعضی بچه ها توی خواب شیر میخورن.‌...

اگه میتونین شیرتون رو بدوشین و چون شیشه هم نمیگیره با قاشق بهش بدین تا سیر بشه...سعی کن اول شیرم بدوشی که مثل آبه و بقیه رو بهش بدی که مقوی تره

ببین عزیزم بیشتر بچها تو سه ماهگی اینجوری میشن دکتر گفت از کنجکاویشونه بزرگ شدن دوس دارن فضولی کنن دختر من که از سه ماهگی دیگه تو بیداری شیر نخورد الآنم که نزدیک شیش ماهش تموم بشه هنوز فقط فقط تو خواب میخوره شیر