۷ پاسخ

منم به پهلو راست راحترم بیشتر به پهلو راست میخوابم ولی ی پهلو نمیشه موند ک

اره منم خیلی کم میتونم چپ بخوابم فکر کنم چون بچم از اول سمت چپ بودش

سلام منم اینجوریم بالشت بزار یا بین بات یا بغل پاتو بزار روش

خوب نخواب! اصلا اونقدرا كه ميگن مهم نيست.

سلام خانومی
منم نمیتونم بخوابم سمت چپ میشم معده ام اسید زیاد ترشح میکنه لگنم به شدت درد میگیره اصلا نمیتونم بخوابم
منم سمت راست میخوابم
درسته که سمت چپ بهتر ولی وقتی نمیشه اصلا خوابید دیگه چاره چیه در کل گفتن به پهلو بخوابید مطمعناا ما جز استثناهات هستیم که چپ اذیت میشیم

منم وقتی سمت چپ میخوابم بعدچندثانیه یجوری پام قفل میکنه حس میکنم فلج شدم پام لگنم تیرمیکشه نمیتونم تکونش بدم همش درحال چرخشم

سلام بخاطر گردش خون باید به پهلو چپ خوابید
بعضی موقع ها پهلو به پهلو شو
ولی بیشتر سعی کن سمت چپ بخوابی