۷ پاسخ

پسر منم تا یه هفته بدغذا شد و وزن نگرفت راه میرفتم شیر میدادم ب زور میزاشتم دهنش صدا درمیاوردم .با قطره چکونم میدادم

با قطره چکان یا سرنگ فعلا بهش بده احتمالا درد داره نمیخوره شیر

من با قطره چکون میدادم بعدش تو‌خواب گرفت شیر تو بیداری اصلا نمیخوره باید منو باباش انقدر براش دلقک بازی در بیاریم هواسشو پرت کنیم تا شیر بخوره

قطره استامنیفون میوه ای بهش بده ک تلخ نیست

بخاطردردپاشه.دردش ک کم بشه خوب میشه

وای مثل بچه‌ی من شده واکسن که زد دیگه شیر نخورد من میگم شاید بخاطر استامینوفون باشه‌ چون به شدت تلخه

فعلا با قطره چکان بده تا بخوره شاید درد داره که نمیخوره