۸ پاسخ

براش شیاف گلیسرین بزار زودی جواب میده

دوتا راه حل میدم واسه رفع یبوست نی نی هامون خوبه
۱-از شب قبل دوتا یا بیشتر انجیر خیس کن فردا صبح با اب خودش میکس کن بده بخوره
۲- خاکشیر رو بزار تو قوری هر بار اب زردشو بریز دور و این عمل رو ۶ الی ۷ بار تکرار کن تا رنگ زرد ابش کمتر بشه شکرش کن بده بخوره
یک و بس واسه رفع یبوست😊

سلام
سوپ کدو حلوایی بهش بده
سریع مدفوع میکنه

سلام عزیزم صبح از خواب بلند شد آب ولرم رو به گرم بهش بده تا جایی که میلش میکشه، روغن زیتون داخل غذاهاش بریز، با روغن زیتون گرم ماساژ شکمی بده که حرکات روده اش را تحریک‌کنه، ماساژ شکمی داخل نت فیلماش‌هس که خیلی موثره، انشااله که کوچولوت بهتر بشه، راسی آلو و انجیر را هم که وقتی خوب شستی، یکی دوساعتی خیس کن آبشو بده به کوچولوت

اول داخل مقعدشوباگوش پاکن روغن چرب کن بعدش شیاف بذارتادفع دفع خیلی اذیت نشه

بهش پودر پیدرولاکس بده یا برگه خیس کن تو آب بهش بده

سلام عزیزم براش شیاف بزن سریع خوب میشه

فقط روغن زیتون بده ..خیلی عالیه