۴ پاسخ

ازبس به پلو میخوابیم ران پاهامون میخواد بترکه دوسه شبم هست میخوابم پامیشم انقدر فشار میاد به دستم اونم اصافه شده🤦🏻‍♀️

عزیزم تو همین یه امروزو پا درد داستی ما هرروز پا درد داریم😂😂

منم پاهام درد میکنه و میگن به خاطر وزنمه در حالیکه کلا دو کیلو اضافه کردم

ن چیز عادیه برا منم اینطوره بعضی وقتا حتی سِر میشن و خیلی احساس سنگینی تو پاهات میکنی از این ب بعد.