۳ پاسخ

سلام عزیزم. برای زایمان طبیعی راحت:
۱.روزی ۱ قاشق چایی خوری تخم شوید رو دم بده بخور.به اندازه یه لیوان
۲.روزی ۱ قاشق چایی خوری رازیانه دم بده به اندازه یه لیوان بخور
۳.حتما با روغن سیاه دانه شکم و پاهات و ماساژ بده هر روز
۴.هفته های آخر به جای روغن از کره محلی استفاده کن
۵.غذا های مقوی بخور
روزی یه لیوان عرق کاسنی بخور هم خنکی و ریلکس کردن بدنته هم بچه زری نمی گیره
زردی خواهرم ۱۴ بود با خوردن عرق کاسنی و حجامت گوش رفع شد
۶.پیاده رویت رو زیاد کن یعنی هرچی به روز آخرنزیدک میشی مسافت رو طولانی تر کن
۷.اون لحظه که میخوای بری بیمارستان یه قاشق غذا خوری پر کنجد و بریز تو لیوان آبجوش بریز روش بزار دم بکشه بخور
۸.بعد از خوردن دم نوش کنجد،حدود یه بند انگشت یا یه ذره کمتر زعفران دم بده و غلیظ باشه با یه نبات بنداز توش و بخور
۹.قرص گل مغربی هم هر شب یه دونه بزار تو واژن برای باز و نرم شدن دهانه رحم
۱۰.یه شب درمیون هم میتونی باشوهرت ......داشته باشی

عرق کاسنی و ترنجبین وهم میتونی قبل زایمان مصرف کنی هم بعدش😉

اب انارم بخور واس زردیش.ده روز قبل زایمان دیگ روزی ی نصفه عرق کاسنی.من ک واس زایمان مامانم میگفت تخم شوید و روغن کرچک بخوری خوبه ولی اونجا ک بری امپول فشار میزنن دیگ چ بخوری چ نخوری

من وقتی دردام شرو شد جوشونده ی تخم شوید خوردم.. واسه زردی هم عرق کاسنی تاثیری نداره..