۷ پاسخ

من شنیدم میگن شیردوش برقی خوبه.باعث میشه نوکش در بیاد

من رابطه سینه استفاده کردم عالی عمل کرد

من مثل تو بودم اولا که باید برای شروع فقط همون یذره نوکو بدی دهنش تا خودش مک بزنه هاله سینه مهم نیس بعدم من شیردوش دستی داشتم محکم چند بار میزدم یذره نوکش درمیومد سریع تو دهن بچه میکردم گاهی هم خودم مک میزدم بعد تو دهن بچم میکردم خداروشکر گرفت

ای کاش ماه اخر بارداری نوک سینتون رو تو حمام ماساژ میدادین الانم از شیر دوش استفاده کنید در بیاد، یا بندازید دهن بجه میک بزنه در بیاد به جرز گشنگی با این روش گشنگی برطرف نکنید

اره بزن ایشاالله میگیرش.

نه اتفاقا رابط سینه خوبه

بله از شیردوش هم استفاده کن خیلی خوبه