۸ پاسخ

ی بارش ک نه عزیزم ولی ب دلیل مشکلاتی ک بقیه مامانا هم گفتن کمتر بخوری خیلی بهتره

سلام عزیزم تن ماهی جیوش خیلی زیاد و مواد نگه دارنده داره اصلن خوب نیست نخوری بهتره اگه هم میخوای بخوری دررحد یه لغمه بخور

تن ماهی مواد نگهدارنذه و جیوه داره خوب نیس ولی یکبارش فک نکنم مشکلی باشه عزیزم

عزیزم میگن کنسروی مشکل داره ولی هوس کردی بخور نوش جونتون

نه هیچ مشکلی نداره من هروقت دلم بخواد میخورم

ی کوچولو محض اینک هوست برطرف بشه بخور ولی کلا سعی کن بجا تن خود ماهیو بخوری حداقل هفته ای یبار

منم نمیدونستم ضرر داره تو هفته های شما خوردم یبار هیچیم نشد خداروشکر

کمش هیچ مشکلی نداره بخور نوش جونت منم تو هفته های شما ۲ ۳ بار خوردم